Waarom Computerservicebreda.nl

Computer totaal zorg en persoonlijke service:
Oplossingen gemaakt voor u!
Garantie op alle reparaties en diensten
Veilig en snel betalen door te pinnen
Betaalbare tarieven
Deskundig advies en jaren ervaring

Mijn naam is Rick Pistorius. Business IT & Management student aan de Avans Hogeschool in Breda en partime zelfstandig ondernemer. Begin 2012 heb ik Computerservicebreda.nl opgericht om mijn klanten de beste service te geven tegen een schappelijke prijs. Vanwege mijn opleidingen op IT gebied en de tijd die ik daarnaast in het vakgebied stop heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van computer hardware, software, netwerken en bedrijfsnetwerken. Hiernaast ontwikkel en onderhoud ik ook websites voor veel bedrijven en zelfstandigen. Samen naar de volgende stap!

Reparatie computers/laptops
Software problemen oplossen
Netwerken beheren/verbeteren
Web design
Web Development
Plezier in werk en opleiding

Wat klanten zeggen

Diensten

  Mijn diensten zijn voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven.
Service aan huis en op kantoor
Uw computer problemen bij u thuis opgelost. Bij u thuis (of op kantoor) worden problemen met uw computer, internet/WiFi, printer, tablet etc opgelost. Voornamelijk gericht op software hulp en algemene problemen.
Werkplaats diensten
Voor reparaties die wat meer werk en aandacht vereisen is de werkplaats de beste optie wat betreft prijs en kwaliteit. In de werkplaats kan elk hardware/software probleem worden opgelost tegen scherpe prijzen.
Website diensten
Het maken en bouwen van websites. Naast nieuwe websites neem ik graag het onderhoud van bestaande websites op mij. Onder web design valt het ontwerpen en publiceren van de gehele website en/of webshop. Bij grote projecten gebruik ik partners die mij helpen het project te garanderen. Klein of groot, elke website is welkom!
Business Analyse
Sluiten uw website en uw bedrijf goed op elkaar aan? Welke bedrijfsprocessen kunnen verbeterd worden? Welke gegevens slaat u op en gebeurd dit efficiënt? Hoe kunt u meer uit uw bedrijf halen met behulp van IT? Deze en andere vragen kunnen wij samen beantwoorden! Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden!
Onderhoudscontracten

Computer/laptop onderhoud bij u thuis en voor bedrijven. Een regelmatige controle van de computer heeft een positieve invloed op de levensduur en geeft u een veilig gevoel.

Beschikbaar voor: Windows/Apple/Linux/Chromebooks en randaparatuur/netwerken. Regio Breda

Data back-up en bescherming
Helaas overkomt bijna iedereen het vroeg of laat, het verlies van belangrijke gegevens en foto's. Een back-up maken wordt nog al eens vergeten of het is niet duidelijk hoe dit het beste gedaan kan worden. Daarom introduceren wij vanaf nu onze instant back-up service voor thuis en klein zakelijk gebruik Volledige bescherming, zonder zorgen. Privacy en veiligheid gegarandeerd! Al vanaf €30,- per jaar!

Laatste nieuws

Op het blog leest u onze laatste nieuwtjes en kunt u informatie vinden over hot topics
Naar het nieuws

Persoonlijk contact:

Een aanspreekpunt met passie voor groei bij bedrijven
Rick Pistorius
Rick Pistorius

CEO en student Business IT en Management

Leergierig, passie voor IT en bedrijven. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en ik geloof in kennis delen!

Neem contact met mij op

U mag mij bellen, een e-mail sturen en ik ben bereikbaar via WhatsApp en Telegram. U kunt ook het contact formulier invullen en dan neem ik z.s.m. contact met u op! Ik ben het beste bereikbaar op: maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 21.30, Zaterdag van 09.00 tot 21.30, Zondag van 11.00 tot 17.00. Buiten deze tijden kan het zijn dat de telefoon niet wordt opgenomen of dat u geen reactie ontvangt.
Adres:
Schippersdonk 48 Breda
E-mail: info@computerservicebreda.nl Phone: 06 - 47 49 10 89