Prijzenoverzicht:

Op deze pagina vind u een prijzenoverzicht van de verschillende diensten. Over het algemeen betaald u één duidelijk tarief, uitzondering hierop zijn de voorrijkosten en onderzoekskosten. In de werkplaats bent u goedkoper uit omdat wachttijd niet aan u berekend wordt.

Kosten service aan huis of op kantoor:

Voorrijkosten Breda: € 15,-
Buiten Breda op aanvraag

Tarief eerste half uur: € 17,-
Daarna per 15 minuten: € 8,50


Kosten werkplaats:

Onderzoekskosten: € 15,- tot € 45,-

Totale kosten van een reparatie worden na het onderzoek met u besproken. Indien er geen onderzoek hoeft uitgevoerd te worden overleg ik altijd met u de kosten van een reparatie vooraf tenzij anders is afgesproken zoals repareer maar zolang de kosten minder dan x bedrag zijn. Het is uitzonderlijk dat het onderzoek daadwerkelijk €45,- kost, dit komt zelden voor.


Alle overige diensten:

Op aanvraag. Kosten worden gebaseerd op de tarieven voor service aan huis (maatwerk tarief). In sommige gevallen kunnen afspraken worden gemaakt over kortingen etc.

Betalen:

U betaald eenvoudig via Pin of iDEAL. iDEAL wordt vaak gebruikt bij aanbetalingen voor reparaties en diensten op afstand, dat scheelt u weer een keer rijden. Contante betalingen worden geaccepteerd zolang deze gepast zijn en het bedrag niet hoger is dan € 250,- Aan pinnen zijn geen extra kosten verbonden en dit kan bij u thuis of op kantoor en bij de werkplaats.