Externe back-ups voor thuisgebruikers, zelfstandigen en kleine bedrijven:

Regelmatig een back-up maken is belangrijk. Zo voorkom je dat foto’s, video’s en andere bestanden verloren gaan. Je kunt een back-up maken op een externe harde schijf of in de cloud. Bewaar een back-up altijd op 2 plaatsen: in huis en buitenshuis.

Eén back-up is niet voldoende:

Bewaar je back-up altijd op 2 plaatsen. Op een externe harde schijf voor de automatische back-up en op een externe schijf die je buitenshuis bewaart, bijvoorbeeld bij familie of in de cloud.

Back-up maken is niet voor iedereen vanzelfsprekend:

Naast het feit dat een back-up maken makkelijk vergeten wordt zijn er ook genoeg mensen die niet precies weten hoe een back-up het beste gemaakt en bewaard moet worden. U wilt liever gewoon de computer gebruiken waarvoor u deze bedoelt heeft en u wilt dat zonder zorgen doen. Helaas zit een crash, virus of ander verlies van uw bestanden in een klein hoekje.

Onze oplossing:

Wij verzorgen uw back-up. Deze wordt extern opgeslagen op één van onze eigen servers. Zo heeft u een back-up met versiegeschiedenis waardoor u beschermd bent tegen nagenoeg alle denkbare manieren om uw data kwijt te verliezen. U hoeft niets te doen: Wij stellen de software in en gaan samen met u kijken welke bestanden belangrijk zijn voor u, zo weten we zeker dat er geen mappen worden overgeslagen die niet onder uw documenten vallen. Het gehele back-up systeem wordt dagelijks gecontroleerd op fouten en wij hebben toegang tot realtime rapporten over de prestaties en verbindingen. Het enige waar wij geen toegang tot hebben zijn uw bestanden! Alleen u, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, kan uw bestanden inzien.

Hoe het werkt:

Op uw computer, laptop, tablet of telefoon installeren wij de back-up software en configureren wij deze voor u. Wij nemen met u door welke programma’s u gebruikt, bijvoorbeeld de kilometer registratie of foto collage software, zodat deze bestanden ook worden meegenomen in de back-up. Zodra de software is ingesteld werkt deze volledig automatisch. Bij elke wijziging van uw bestanden controleert de software de versie op onze back-up server. Als u iets wijzigt wordt deze wijziging opgeslagen, tot 5 versies van het bestand terug. Verwijderd u een bestand dan wordt deze nog tijdelijk op de server bewaard, mocht u dit bestand toch nodig hebben staat het nog op de server. Voordat uw bestanden naar de server worden verstuurd is de verbinding beveiligd en zijn de bestanden niet te lezen voor buitenstaanders. De software werkt wanneer uw apparaat aanstaat en een internet verbinding heeft, bij het wegvallen van de verbinding wordt de back-up hervat wanneer uw apparaat weer online is. Geen schema’s of wachten op de back-up, uw back-up is direct gemaakt!

Uw bestanden beschermd tegen:

 • Verlies, diefstal en verwijdering van uw bestanden.
 • Brand, waterschade en andere ongelukken met uw apparaat.
 • Gijzel virussen en verminking van uw bestanden.
 • Onbedoelde wijzigingen, er worden 5 wijzigingen bijgehouden door het systeem.
 • Crashes van uw apparaat en onherstelbare defecten aan uw systemen.

Voor wie:

Particulieren en thuisgebruikers, zelfstandigen en kleine tot middelgrote bedrijven. Voor iedere situatie een passende oplossing. Meerdere apparaten op 1 account mogelijk, verschillende platformen ook. Informeer naar de mogelijkheden!

Alle voordelen op rij:

 • Geen zorgen over dataverlies, u bent verzekerd tegen nagenoeg alle dreigingen.
 • Uw data en privacy voorzien van uitermate sterke beveiliging en encryptie.
 • Een aanspreekpunt voor uw back-ups en andere IT oplossingen!
 • Servers uitsluitend in eigen beheer en in Nederland. Uw data staat nooit in andere landen opgeslagen.
 • Geen analyse van uw data! Volledige privacy gegarandeerd. Wij doen maar 1 ding met uw data en dat is het beschermen.
 • Backup bewaking. Hebben wij uw systeem al een tijdje niet meer online gezien? Bij afwijkingen zullen wij contact met u opnemen om te controleren of alles nog werkt.

Prijzen en service:

U betaald per jaar voorruit aan de service voor de kleinere pakketten. Uitgebreide pakketten en situaties kunnen per maand vooraf worden voldaan.
Voor nieuwe pakketten worden eenmalige opstartkosten gerekend. Deze zijn voor de installatie en configuratie. Indien wij dit op afstand kunnen doen via Teamviewer betaald u niet voor het aansluiten.

 • Eenmalige opstartkosten* €20,-
 • Kleine thuisgebruikers: €30,- per jaar (300 GB netto opslag, wij nemen de extra versie geschiedenis voor onze rekening).
 • Zelfstandigen en semi-pro thuisgebruikers: €60,- per jaar (600 GB netto opslag, wij nemen de extra versie geschiedenis voor onze rekening).
 • Grootgebruikers: Op aanvraag
 • Alle prijzen incl. btw, geen verborgen kosten voor dataverkeer, recovery/download kosten of wat dan ook.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor uw situatie, gegeven prijzen zijn richtlijnen.

Ook andere combinaties mogelijk, informeer voor onze flexibele diensten.