Per 01-08-2019 wijzigen onder tarieven.

Augustus is voor ons het moment waarop wij peiling nemen van de afgelopen 12 maanden, hierbij wordt ook de nieuwe strategie uitgerold en wordt er goed gekeken naar onze kosten-baten.

De tarieven voor de werkplaats stijgen voorzichtig om mee te groeien met de economie. Na 2 jaar geen prijsverhogingen te hebben doorgevoerd is het nu helaas noodzakelijk. Alles is duurder geworden en ook veel software producten en diensten die wij gebruiken zijn in prijs gestegen. Hiernaast hebben wij de btw-verhoging ook niet doorgevoerd naar onze klanten.

Het nieuwe tarief voor de werkplaats wordt €10,- per 15 minuten, dit was €8,50. De komst van nieuw gereedschap en extra werkruimte drijven de prijzen iets omhoog, gelukkig kunnen wij nu sneller werken, u zult netto niet veel merken van de verhoging. Door de samenwerking met nieuwe partners zijn onder andere de inkoopkosten gedaald.

Het nieuwe tarief voor service aan huis/kantoor (ook wel het maatwerk tarief) is sterker gestegen. Het nieuwe tarief per 15 minuten is € 12,- (was €8,50). Service op locatie vereist veel maatwerk en het werkt minder efficient. In de werkplaats is het mogelijk om sommige reparaties uit te voeren en tijdens het wachten te werken aan andere reparaties/projecten. Het verschil in afgezet werk tot de tijd is nu doorberekend in de prijs voor service op locatie. Ook opleidingskosten drijven de prijzen omhoog. Expertise brengt lucratiever werk maar we willen ook service op locatie aan blijven bieden. Mede om hiervoor beschikbaar te blijven is besloten de prijzen te verhogen.
We hebben het altijd al gezegd, breng zoveel mogelijk naar de werkplaats. Dit is voor ons en voor u fijner. Nieuwe is de haal en brengservice voor laptops en kleine computers mocht u zelf geen vervoer hebben.

De voorrijkosten voor Breda zijn van €15,- naar €20,- gegaan vanwege de hogere mobiliteitskosten en tijd.

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Related Articles