Website diensten van A tot Z!

Website diensten:

Website diensten van A tot Z: Een eenvoudige website nodig? of heeft u behoefte aan een webshop? Goedkoop een online CV laten maken en plaatsen? Bij mij geen probleem! Maatwerk van begin tot eind. Neem contact met mij op voor mogelijkheden en een prijsopgave. U heeft al een website inclusief domeinnaam vanaf €2,50,- per maand. Daarnaast bent u altijd eigenaar van de domeinnaam en de gegevens op de website. Ik geloof in vrijheid en daardoor zit u nooit vast aan mij.

Nieuwe en bestaande websites/webshops:

Naast het maken van nieuwe websites hou ik mijzelf ook bezig met onderhoud en upgrades van bestaande websites en webshops. De websites en webshops variëren van klein tot middelgroot, het maakt dus niet uit hoeveel bezoekers u heeft of verwacht, ik kan uw online business ondersteunen zodat u kunt doen waar u goed in bent en wat u het liefste doet: Ondernemen!


Mogelijkheden op een rij:

  • Ontwikkelen nieuwe websites/webshops.
  • Onderhoud aan bestaande websites/webshops.
  • SEO en performance optimization.
  • Hosting en verhuis begeleiden.
  • Web development – applicaties voor uw bedrijfsvoering.
  • Website diensten van A tot Z.

Methode / traject:

Ik zal eerst een intake met u uitvoeren. Het doel van de intake is (voor mij) inzicht krijgen in uw bedrijfsdoelen, verwachtingen en behoeftes. Wanneer ik een goed beeld heb van uw bedrijfsdoelen voer ik, indien nodig, een onderzoek uit naar de markt en meest voorkomende gebruiken binnen uw bedrijfstak.

Na de intake krijgt u een offerte/voorstel. Over het algemeen werk ik het liefste op een Agile manier aangepast aan de situatie. Dit komt in de praktijk neer op een schatting van de totale kosten waarbij we in stappen naar het doel werken. U betaald steeds een deel vooruit en aan het einde van de vooruit betaalde uren, of eerder, koppel ik het resultaat aan u terug. Hierop kunt u dan sturen met uw wensen en eisen zodat aan het einde van het traject u een website, webshop of applicatie heeft die voldoet aan uw verwachtingen. Deze samenvatting is erg kort door de bocht en elke business case is weer anders, ik leg u graag bij de intake uit hoe uw project het beste aangepakt kan worden.


Eerste stap:

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op! Aan de hand van een telefonisch gesprek kan ik u een indicatie geven of uw project wat voor mij is en wanneer de intake plaats kan vinden. Indien uw project/vraag door een van mijn partners (beter) kan worden opgepakt breng ik u graag in contact met hen. Al mijn partners zijn zorgvuldig gekozen op betrouwbaarheid en kwaliteit!


Prijzen:

De dienstverlening is gebaseerd op het algemene tarief van service aan huis (maatwerk tarief). Speciale prijzen/kortingen etc kunnen op afspraak worden gemaakt. Omdat websites en development erg veel interactie en input van de klant vereist is het vooraf niet mogelijk een vaste prijs – resultaat opgave te doen. U stelt het budget en tijd voor uzelf vast, binnen deze grenzen wordt er aan de functionaliteiten gewerkt en worden deze getest. Door regelmatig (om de 5 tot 10 uur) contact met u kunt u actief invloed uitoefen op het resultaat.